ACD Prestige R304H

acd
Beschrijving

Details

De ACD PRESTIGE-kassen hebben een goede reputatie met vele voordelen. Duurzaamheid, kwaliteit en service zijn de standaardwaarden.

De kas heeft een stevige constructie. Er zijn bijvoorbeeld extra stevige windverbindingen aangebracht waardoor er extra beveiliging is bij hevige windstoten en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van RVS bouten en moeren, die als voordeel hebben dat ze stevig zijn en roestvrij.

Standaard wordt de kas met een zelfdragende aluminiumfundering met dubbele koker en bijgeleverde grondankers geleverd. Deze fundering beschermt uw tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond en de grond in de kas blijft in verbinding staan met de grond buiten de kas, waardoor zouten en zuren kunnen gemakkelijk weggeleid worden.

Het dak is standaard voorzien van gehamerd glas wat zonnestralen breekt waardoor minder kans op verbranding in tuinkas en verder zorgt het voor betere verspreiding van het licht waardoor planten beter en steviger groeien. De overige beglazing is ook van veiligheidsglas het heeft als voordelen dat het 7x sterker is dan tuinbouwglas, bij glasbreuk breekt het in hele kleine stukjes wat beschermt tegen verwondingen, het is veiliger bij montage (geen scherpe randen en bijna geen kans op breuk), het is veiliger voor kinderen, huisdieren of u als u in de kas werkt en het beter bestand tegen sneeuw, hagel, vallende takken etc..

De PRESTIGE-kassen zijn hoge modellen wat zorgt voor meer groeivolume en extra werkcomfort. Er is een breed assortiment accessoires en opties verkrijgbaar, waardoor u de kas het jaar rond kunt gebruiken.

U krijgt 12 jaar garantie op vakmanschap en materieel en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen (deurwieltjes, scharnieren etc.) De kas wordt gratis aan huis geleverd! Voor de montage zijn er 2 opties: u kunt de kas zelf monteren met bijgeleverde gedetailleerde handleiding of u kunt kiezen voor een montage door professionals.

Het oppervlakte van de kas is 9.12 m2. Het glasoppervlakte is 31.2 m2.

In deze breedtemaat bieden wij 3 actiemodellen aan; de R305H, de R307H en de R306H-Retro!

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  224,00 cm
Breedte  306,00 cm
Goothoogte  179,00 cm
Nokhoogte  259,00 cm
Diameter Nee
Dakramen 1 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 12 Jaar
Fabrikant acd
ACD Prestige R304H acd
v.a. € 2.111,00

De ACD PRESTIGE-kassen hebben een goede reputatie met vele voordelen. Duurzaamheid, kwaliteit en service zijn de standaardwaarden.

* Verplichte velden

v.a. € 2.111,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies