ACD Prestige S209H

acd
Beschrijving

Details

Een mooie, stevige, hoge schuine zijwandkas!

De voordelen van een kas met schuine zijwand zijn:
- verminderde winddruk
- het gewicht van het dak wordt beter verdeeld
- meer en betere licht- en warmte opvang
In de zomer is er meer dan voldoende zon licht, maar in het voor- en najaar niet. De zijwanden zijn onder een zodanige hoek geplaatst dat de kas in het voor- en najaar ook optimaal zonlicht opneemt.

De kas heeft een stevige constructie.Er zijn bijvoorbeeld extra stevige windverbindingen aangebracht waardoor er extra beveiliging is bij hevige windstoten en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van RVS bouten en moeren, die als voordeel hebben dat ze stevig zijn en roestvrij.

Standaard wordt de kas met een zelfdragende aluminiumfundering met dubbele koker en bijgeleverde grondankers geleverd. Deze fundering beschermt uw tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond en de grond in de kas blijft in verbinding staan met de grond buiten de kas, waardoor zouten en zuren kunnen gemakkelijk weggeleid worden.

De tuinkas is voorzien van buitengoot en condensgoot. Via de binnengoot is er een vlugge afwatering van het condenswater waardoor er minder algengroei en schimmelvorming plaatsvindt. Verder is de kas lucht en waterdicht door het gebruik van rubbers bij de beglazing.

Het dak is standaard voorzien van gehamerd glas wat zonnestralen breekt waardoor minder kans op verbranding in tuinkas en verder zorgt het voor betere verspreiding van het licht waardoor planten beter en steviger groeien. Het overige glas is van  veiligheidsglas. Veiligheidsglas heeft als voordelen dat het 7x sterker is dan tuinbouwglas, bij glasbreuk breekt het in hele kleine stukjes wat beschermt tegen verwondingen, het is veiliger bij montage en het is beter bestand tegen sneeuw, hagel, vallende takken etc. De kas is een hoog model wat zorgt voor meer groeivolume en extra werkcomfort. Er is een breed assortiment accessoires en opties verkrijgbaar, waardoor u de kas het jaar rond kunt gebruiken. Het frame is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

De kas is een hoog model wat zorgt voor meer groeivolume en extra werkcomfort. Er is een breed assortiment accessoires en opties verkrijgbaar, waardoor u de kas het jaar rond kunt gebruiken.

Het frame is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

De oppervlakte van de kas is 25.35 m2. Het glasoppervlakte is 56.1 m2.
U krijgt 12 jaar garantie op vakmanschap en materieel en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen (deurwieltjes, scharnieren etc.)

De kas wordt gratis aan huis geleverd!

Voor de montage zijn er 2 opties: u kunt de kas zelf monteren met bijgeleverde gedetailleerde handleiding of u kunt kiezen voor een montage door professionals.

In deze breedtemaat bieden wij 1 actiemodel aan; S208H!

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  667,00 cm
Breedte  380,00 cm
Goothoogte  176,00 cm
Nokhoogte  257,00 cm
Diameter Nee
Dakramen 4 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 12 Jaar
Fabrikant acd
ACD Prestige S209H acd
v.a. € 3.610,00

Een mooie, stevige, hoge schuine zijwandkas!

* Verplichte velden

v.a. € 3.610,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies