ACTIEMODEL! Janssens Helios Senior Hobby SH36

janssens
Beschrijving

Details

De SENIOR-tuinkas is een opstap naar de gekende HELIOS-reeks. Een professionele kas in een afgeslankte versie en aan een betaalbare prijs! 

Een kas die zoals elke Janssens-serre bestaat uit aluminium kokerprofielen, 4mm beglazing, rubber beglazingstrips, inox bouten en moeren, ingebouwd condensatiegootje en regenwaterafvoer dia40mm.
Dit product wordt aangeboden als een totaalpakket incl. schuifdeur en 3 dakramen waarmee het dé ideale kas is voor de beginnende tuinier! 

Serres van het type SENIOR HOBBY worden geleverd in alu-blank. Voor maximale veiligheid leveren we de kas met gehard veiligeheidsglas. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt. De kas is ook verkrijgbaar met 10 mm dik polycarbonaat beglazing.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  310,00 cm
Breedte  606,00 cm
Goothoogte  181,00 cm
Nokhoogte  254,00 cm
Diameter Nee
Dakramen 3 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
ACTIEMODEL! Janssens Helios Senior Hobby SH36 janssens
v.a. € 2.851,00
Een professionele kas in een afgeslankte versie en aan een betaalbare prijs!

* Verplichte velden

v.a. € 2.851,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies