• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tuinbanken

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinbanken online kopen bij AllGarden

Op een zonnige middag of warme zomeravond lekker op uw tuinbank genieten van de buitenlucht? Kies voor kwaliteitstuinbanken van AllGarden, dan bent u verzekerd van een tuinbank van kwaliteit en kunt u lang genieten van uw nieuwe tuinbank. AllGarden heeft een breed assortiment tuinbanken, bestaande uito.aloveseats,boombanken en opklapbare tuinbanken. In het assortiment vindt u tuinbanken van diverse materialen terug, zoals hardhout, teak, wicker en aluminium.   

Het assortiment tuinbanken

Op zoek naar een prachtige houten tuinbank voor het creëren van meer sfeer in uw tuin? Bij AllGarden vindt u houten tuinbanken van teak, FSC hardhout, geïmpregneerd vurenhout en geïmpregneerd grenen. Een houten tuinbank kent een prachtige uitstraling, maar kent daarnaast nog meer voordelen. Zo zijn de houten tuinbanken duurzaam, sterk, onderhoudsarm en voel het natuurlijk aan. Daarnaast is een houten tuinbank mooi te combineren met de tuintafels en tuinstoelen van AllGarden 

Naast de houten tuinbanken vindt u bij AllGarden ook tuinbanken van o.a. wicker of aluminium. Al onze tuinbanken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen, zoals de  boombanken, 2 of  3 zitbanken, loveseats en opklapbare banken. Hierdoor is er voor iedereen wel een passende tuinbank te vinden. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (0228-526962) of via de e-mail (info@allgarden.nl).  

Waarom een tuinbank kopen bij AllGarden? 

Koopt u een tuinbank van AllGardenDan bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. Wij hebben alleen producten in ons assortiment van leveranciers die kwaliteit garanderen. Hierdoor weten wij zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw tuinbank. Heeft u al een tuinbank gezien dat voldoet aan al uw wensen? Bestel eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze showroom.