• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tuintafels

Tuintafels kopen bij AllGarden in de webshop

Bent u iemand die bij iedere zonnestraal naar buiten gaat voor gezelligheid in de tuin? Of het nu een bakje koffie is, een ontbijtje op zondag of een maaltijd met uw kinderen? De tuintafels van AllGarden creëren een sfeervol aangezicht in uw tuin. Tijdens warme zomeravonden heerlijk buiten dineren?Dan kan een mooie tuintafel niet ontbreken. Omdat de tuintafel een centraal meubelstuk is, dat in grote mate de sfeer in uw tuin bepaalt, vindt u diverse modellen en afmetingen in ons assortiment. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 of info@allgarden.nl). Wij helpen u graag verder. 

Tuintafels van verschillende materialen 

Onze tuintafels zijn te verkrijgen in diverse soorten, zo vindt u klassieke tuintafels van hardhout, teakhout of geïmpregneerd grenen. Ook hebben wij tuintafels in ons assortiment van het materiaal wicker. Het voordeel van wicker is dat het volledig onderhoudsvrij is. Een tuintafel passend bij uw huidige tuinstoelen of bank? Of een geheel al uw tuinmeubels vervangen? Bekijk dan ook eens onze buitenmeubelen, waarbij ook diverse tuinmeubelsets, tuinstoelen en tuinbanken worden aangeboden. Kortom, voor iedereen is er wel een passend buitenmeubel te vinden. 

Tuintafel kopen bij AllGarden 

AllGarden vindt kwaliteit van de producten zeer belangrijk. Om de kwaliteit van onze meubelen te waarborgen bieden wij alleen producten van merken die voldoen aan onze kwaliteitseis. Heeft u vragen over een tuintafel? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom van 800 m2 om de mogelijkheden te bekijken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven, zodat u jarenlang zult genieten van uw tuintafel.