• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Accessoires

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Buitenspeelgoed accessoires 

Buitenspelen is een heerlijke activiteit voor kinderen. Kinderen kunnen urenlang plezier maken met al het buitenspeelgoed van AllGarden. Voor al ons buitenspeelgoed hebben wij ook vele accessoires om het buitenspelen nog aangenamer te maken! Denk aan schommels, glijbanen maar ook aan accessoires voor je speelhuisje zoals verrekijkers, brievenbussen en zelfs telefoons

AllGarden heeft een breed assortiment buitenspeelgoed. Van speelhuisjes tot aan trampolines en speeltafels. Om al dit buitenspeelgoed nog leuker te maken, zijn er accessoires verkrijgbaar. Zo hebben wij schommels en glijbanen verkrijgbaar die u kan monteren aan uw speelhuisje van AllGarden. Verder hebben wij ook verrekijkers en telefoons voor uw speelhuisje, dit maakt spelen in een speelhuisje van AllGarden nog spannender. Wij hebben accessoires van verschillende leverancier. Alle merken bieden een zeer goede kwaliteit waardoor u jarenlang kunt genieten van uw product.

Waarom buitenspeelgoed bij AllGarden kopen?

Als u een accessoire bij AllGarden koopt, weet u dat u een kwaliteitsproduct aangeschaft. Door ons grote assortiment is er voor elk persoon wel een passend product te vinden. Heeft u een vraag over welk product het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962) wij helpen u graag verder. 

Buitenspeelgoed online bestellen bij AllGarden

Heeft u een accessoire gevonden dat aan al uw wensen voldoet? Dan kunt u het bij ons in de webshop bestellen. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij geven u vrijblijvend een passend advies.