• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Speelhuisje

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Speelhuisje

Bent u op zoek naar stoere, schattige of grote speelkastelen? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij prachtige speelhuisjes van 100% FSC-hout of cederhout in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben wij voor elk kind een prachtig speelhuisje waarin hij of zij zich de hele dag kan vermaken. Wie wil dat nou niet? Bent u toch op zoek naar ander buitenspeelgoed? Kijk dan ook eens bij onze springkussens of trampolines.

 De voordelen van een speelhuisje

Het fijne aan een speelhuisje is dat kinderen zich de hele dag kunnen vermaken! De speelhuisjes in ons assortiment hebben vele opties. Zo kunnen er zandbakken, glijbanen en schommels aan worden bevestigd. Hierdoor komen de dromen van kinderen uit, eindeloos speelplezier! Ook grotere kinderen kunnen plezier ervaren aan een speelhuisje van AllGarden doordat het kan worden gebruikt als een plek waarin ze zich kunnen terugtrekken.

Waarom een speelhuisje kopen bij AllGarden?

AllGarden heeft een breed assortiment speelhuisjes van Tuindeco. Zo zijn de speelhuisjes verkrijgbaar in vele afmetingen en met vele opties zoals glijbanen, schommels en zandbakken. Tuindeco staat garant voor een goede kwaliteit en duurzaam houtgebruik. Hierdoor kunnen wij u jarenlang speelplezier garanderen. Wie wil dat nou niet?

Speelhuisjes online bestellen bij AllGarden

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven over speelhuisjes. Ook kunt u bij ons in de showroom langskomen om de verschillen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een speelhuisje gevonden dat aan al uw wensen voldoet? Dan kunt u het bij ons in de webshop bestellen. Heeft u vragen over het product of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij geven u vrijblijvend een passend advies.