• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Springkussens

Springkussens

Bent u opzoek naar mooie, kleurrijke springkussens? Dan zijn springkussens van AllGarden perfect! Wij hebben in ons assortiment vele springkussens van Happy hop. Al deze springkussens verschillen van grootte zodat er voor iedereen een passend springkussen kan worden gevonden. Wilt u liever een andere plek waarin de kinderen kunnen spelen? Bekijken dan eens de speelhuisjes van AllGarden.

De voordelen van een springkussen

De springkussens van Happy Hop verschillen allemaal van elkaar. De springkussens zijn te verkrijgen in een thema van een prinses, puppy, clown……. Voor elke kind is er wel een prachtig springkussen te vinden. Het fijne aan een springkussen is dat er eindeloos van kan worden genoten door de glijbanen, het klimmen en het glijden! Verder zijn ze in vele afmetingen verkrijgbaar zodat er in elke tuin wel een springkussens past. Nog een voordeel van een springkussen is, is dat het zo weer kan worden opgeruimd en u weer de ruimte kunt gebruiken om bijvoorbeeld gezellig te dineren met uw kinderen.

Waarom een springkussen bij AllGarden kopen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een springkussen? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij geven u vrijblijvend een passend advies. Ook kunt u bij ons langs komen in de showroom om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken. Heef u al springkussen kunnen vinden dat voldoet aan al uw wensen dan kunt u het springkussen gemakkelijk bij ons online bestellen. Wij leveren de springkussen dan binnen 3 werkdagen bij u af.