• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Trampoline accessoires

Trampoline accesoires kopen

Heeft u een Etan trampoline gekocht? Dan is uw trampoline eigenlijk al compleet. Maar wilt u uw trampoline nog veiliger maken? Dan zijn de trampoline accessoires van AllGarden een uitstekende keuze. Ook hebben wij trampoline accessoires die ervoor zorgen dat je nog meer plezier kunt hebben op de trampoline, wie wil dat nou niet?

Trampoline accessoires van AllGarden

In ons assortiment hebben wij vele accessoires. Zo hebben wij accessoires die de trampoline nog veiliger maakt zoals veiligheidsnetten en trapjes. Ook hebben wij artikelen die het plezier nog meer vergroten zoals flashlightbounceboarden en een basketbalbal bord voor de trampoline. Het is verder ook belangrijk om uw trampoline goed te onderhouden. Ook deze artikelen hebben wij ook in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan beschermhoezen en veren.

Waarom trampoline accessoires kopen bij AllGarden

We beschikken over een breed assortiment met trampoline accessoires waardoor er genoeg keus is om het plezier en de veiligheid op een trampoline te vergroten. Verder vinden wij het erg belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn. Zo weten wij dat u jarenlang kunt genieten van uw product. Heeft u vragen over welk product voldoet aan al uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), of kom langs bij ons in de showroom van 800 m2 om een passend advies te ontvangen. Heeft u echter al een accessoire gevonden dat voldoet aan al uw wensen? Dan kunt u het bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het product zo snel mogelijk in huis heeft.