• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Trampoline randen

Foto-tabel Lijst

Trampoline randen

Is u huidige beschermrand van de trampoline versleten? Maar wilt u nog veilig springen op de trampoline met uw kinderen? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. AllGarden verkoopt trampoline randen van Etan. Etan staat garant voor een uitstekende kwaliteit en veiligheid. Hierdoor kunt u na aanschaf van een trampoline rand weer met een gerust hart gaan springen op uw trampoline.

Waarom een trampoline rand kopen

Als uw huidige trampoline rand is versleten, raden wij aan om een nieuwe trampoline rand aan te schaffen. Hierdoor weet u dat uw kinderen niet zomaar met hun voeten of andere lichaamsdelen tussen de veren kunnen komen. Door een trampoline rand wordt dus de veiligheid gewaarborgd en kunt u urenlang veilig genieten op uw trampoline! Heeft u een vraag over welke trampoline rand u precies nodig heeft?  Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij helpen u graag verder.

Een trampoline rand kopen bij AllGarden

Door ons grote assortiment en jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven. U kunt bij ons langskomen in de showroom van 800 m2 om de mogelijkheden te bespreken en de verschillen te bekijken. Zo kunt u een goede keuze maken en jarenlang blijven genieten van uw trampoline. Als u al een trampoline rand heeft gevonden die aan al uw wensen voldoet, kunt u deze gemakkelijk bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.