• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Trampolines

Trampolines

Willen u kinderen ook al zo graag een trampoline waar ze al hun energie op kwijt kunnen? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende soorten trampolines van de beste kwaliteit! Wilt u graag weten welke trampoline het beste bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom van 800 m2 om de verschillen te bekijken. Wij geven u vrijblijvend een passend advies.

In ons assortiment hebben wij niet alleen trampolines, maar ook trampoline accessoires en trampoline randen. Neem daarom gerust een kijkje bij ons in de webshop.

Verschillende soorten trampolines bij AllGarden

Wij hebben een breed assortiment trampolines van het merk Etan. Etan levert trampolines van zeer goede kwaliteit waardoor wij kunnen garanderen dat u jarenlang plezier zult hebben van uw trampoline. Trampolines zijn er in vele soorten.Zo zijn er rechthoekige trampolines, ronde trampolines en inground trampolines. Ook zijn er verschillende combinaties verkrijgbaar. Bij deze combinaties krijgt u een veiligheidsnet of trapje bij de prijs in. Bekijk de mogelijkheden in de webshop of neem vrijblijvend contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij helpen u graag verder.

Een trampoline kopen bij AllGarden

Als u een trampoline koopt bij AllGarden, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct en óók van een veilige trampoline! Zo kunt u met een gerust hart u kinderen laten spelen op de trampoline. Heeft u vragen over een bepaald product of over welke trampoline het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom van 800 m2. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven. Als u een trampoline heeft gevonden die aan al uw wensen voldoet, kunt u deze gemakkelijk bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u snel uw trampoline in huis heeft.