• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Zandbakken

Foto-tabel Lijst

Bent u opzoek naar mooie en kwalitatief goede zandbakken waarin de kinderen zich kunnen vermaken? Bekijk dan de zandbalkken in onze webshop! Wij hebben zandbakken van het merk Pragma. Dit is een zeer goed merk dat de kwaliteit garandeert, hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw zandbak. In ons assortiment hebben wij zandbakken van hout en kunststof. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij geven u vrijblijvend een passend advies. 

De voordelen van houten en kunststof zandbakken

In ons assortiment hebben wij verschillende zandbakken waarin u kinderen urenlang plezier kunnen hebben. Zo hebben wij houten zandbakken van Pragma die ook nog eens te gebruiken zijn als picknicktafel bijvoorbeeld. Ook hebben wij kunststof zandbakken van Pragma met een afdekhoes, waardoor de de zandbak niet vies wordt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of dieren. Het voordeel van een houten zandbak is dat het erg duurzaam is. Een kunststof zandbak is echter zeer gemakkelijk te verplaatsen. Genoeg keus dus!

Waarom zandbakken bij AllGarden kopen?

AllGarden vindt de kwaliteit van een product zeer belangrijk. Daarom hebben wij alleen producten in ons assortiment die de kwaliteit waarborgen. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij veel kennis over ons assortiment. Daarom kunnen wij u een passend advies geven. Heeft u een vraag over een zandbak? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl), wij geven u vrijblijvend advies. Als u een zandbak heeft kunnen vinden die voldoet aan al uw wensen, dan kunt u de zandbak gemakkelijk bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw zandbak in huis heeft, waarna u direct kunt gaan genieten van uw zandbak samen met de kinderen, veel plezier!