Royal Well New Classic Lean-to 106

royal-well
Beschrijving

Details

De Classic Lean-to is geinspireerd op de houten druivenkassen van vroeger. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken en authentieke materialen. Bijvoorbeeld cederhout: duurzaam en geheel onderhoudsvrij, wanneer het hout een natuurlijke grijze teint mag aannemen. De strak vormgegeven Lean-to is standaard voorzien van 3 mm dik veiligheidsglas. Plaatsing tegen een zonnige muur vormt de meest ideale locatie, voor optimale kweekresultaten. Dit model bied ook uitstekend mogelijkheid tot lekker ontspannen. Zo verandert dit model van kweekkas tot tuinkamer en andersom. 

De drempelloze schuifdeur is universeel. Deze kan in de linker en in de rechter zijgevel worden gemonteerd. Een zwart gecoate fundering word standaard meegeleverd.

Montage tip! Muurkassen worden altijd geplaatst tegen een bestaande achterwand die voldoende hoog moet zijn. Voor sommige kleine muurkassen biedt een schutting voldoende steun, voor de Classic Lean-to zal een stenen muur eerder van toepassing zijn. Let erop dat de achterwand altijd vlak is en haaks op de ondergrond staat. Dit model wordt geleverd in prefabricage.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Cederhout
Lengte  194,00 cm
Breedte  299,00 cm
Goothoogte  150,00 cm
Nokhoogte  228,00 cm
Diameter Nee
Type glas Veiligheidsglas
Dakramen 2 x
Fundering Nee
Regenpijpset Inclusief
Garantie 10 Jaar
Fabrikant royal-well
Royal Well New Classic Lean-to 106 royal-well
€ 3.695,00
Classic Lean-to 106 met veiligheidsklas (3mm/1)
€ 3.695,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies