Hoklartherm Rondo-Solar Ø5.28m

hoklartherm
Beschrijving

Details

Pavillon Rondo Solar brengt mediterrane flair aan uw tuin! Rondo Solar kan worden gebruikt als een tuinpaviljoen of als een zwembad. De Solar is 2-delig, tegen elkaar in of in dezelfde richting verdraaibaar incl. een afsluitbare schuifdeur in het buitenste segment.  Door de  innovatieve roterende ramen kun je het hele jaar door genieten van uw tuin, zelfs bij slecht weer. De thermodynamische windturbine ventilator, die het dak van het paviljoen siert, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in  gesloten toestand. De aluminium structuur is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren, andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk voor een meerprijs.

  • Zonnewering is verkijgbaar. Het zorgt voor privacy en bescherming tegen de zon. Gemaakt van hoge kwaliteit stof met reflecterende aluminium draden doorkruist (UV en vochtbestendig).

  • De beglazing is van zeer slagvast plexiglas

  • De spil wordt gevormd door de thermodynamische windwiel ventilator (incl. afsluitschijf) in zilverkleur. Voor een meerprijs van 150,- kan de spil in RAL-kleuren worden verkregen.

  • Tussenliggende afmetingen, grotere diameters en aangepaste ontwerpen zijn beschikbaar. De prijs is hiervoor op aanvraag.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  528,00 cm
Breedte  528,00 cm
Goothoogte Nee cm
Nokhoogte  264,00 cm
Diameter 528cm
Type glas Plexiglas
Dakramen Nee
Fundering Exclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant hoklartherm
Hoklartherm Rondo-Solar Ø5.28m hoklartherm
v.a. € 17.317,00
Pavillon Rondo Solar brengt mediterrane flair aan uw tuin!

* Verplichte velden

v.a. € 17.317,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies