Janssens Carrousel type A dia 310

janssens
Beschrijving

Details

Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen. Zo kunnen de Janssens-oranjerieën omschreven worden. Deze paviljoenen bestaan uit grote glaspartijen en de kwaliteitsvolle HELIOS-profielen. Alle denkbare vormen en uitvoeringen worden mogelijk en worden op maat van de klant uitgetekend. Hier spreken we dan ook niet 

De kas is verkrijgbaar in het groen en in het zwart. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om de kas te bestellen in een RAL-kleur. De prijs hiervoor is op aanvraag.

  • Het Carrousel heeft 4 mm dik veiligheidsglas: Voor maximale veiligheid is gehard veiligeheidsglas een goede keuze. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt.

Het is mogelijk om extra deuren  toe te voegen aan de carrousel. Alle mogelijke optie's staan weergegeven onder aan de pagina. Ook is het mogelijk om de kas per 74 cm te vebreden( max 4 x 74 cm) en kan de kas tegen het huis aan worden geplaatst. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte Nee cm
Breedte Nee cm
Goothoogte  204,00 cm
Nokhoogte  307,00 cm
Diameter 310 cm
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens Carrousel type A dia 310 janssens
v.a. € 3.948,00
Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen!

* Verplichte velden

v.a. € 3.948,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies