Janssens Carrousel type B dia 378

janssens
Beschrijving

Details

Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen. Zo kunnen de Janssens-oranjerieën omschreven worden. Deze paviljoenen bestaan uit grote glaspartijen en de kwaliteitsvolle HELIOS-profielen. Alle denkbare vormen en uitvoeringen worden mogelijk en worden op maat van de klant uitgetekend. Hier spreken we dan ook niet meer over een tuinkas maar over een waar paviljoen met een duizelingwekkende schoonheid en oppervlakte.

De kas is verkrijgbaar in het groen en in het zwart. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om de kas te bestellen in een RAL-kleur. De prijs hiervoor is op aanvraag.

De kas heeft veiligheidsglas van 4mm dikte: Voor maximale veiligheid is gehard veiligeheidsglas een goede keuze. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt.

Het is mogelijk om de kas per 73 cm te vebreden. Ook is het mogelijk om de kas tegen het huis aan te plaatsen. De prijs is op aanvraag.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte Nee cm
Breedte Nee cm
Goothoogte  204,00 cm
Nokhoogte  300,00 cm
Diameter 378cm
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens Carrousel type B dia 378 janssens
v.a. € 6.307,00
Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen!

* Verplichte velden

v.a. € 6.307,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies