Janssens Custom Gigant Victorian GV44 MOD37/73

janssens
Beschrijving

Details

Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen. Zo kunnen de Janssens-oranjerieën omschreven worden. Deze paviljoenen bestaan uit grote glaspartijen en de kwaliteitsvolle HELIOS-profielen. Alle denkbare vormen en uitvoeringen worden mogelijk en worden op maat van de klant uitgetekend. Hier spreken we dan ook niet meer over een tuinkas maar over een waar paviljoen met een duizelingwekkende schoonheid en oppervlakte.

GIGANT : "de HELIOS-serre in het groot" wordt wel eens gezegd en daar is men ook niet ver naast. Dezelfde kwaliteitsprofielen, kenmerken,... zorgen ervoor dat de meer professionele tuinier ook zijn gading vindt. Modulair ontworpen maar met (bijna) oneindig veel mogelijkheden inzake de keuze van ramen, deuren, afmetingen, muurtjes, glasverdelingen, enz.
Net zoals alle andere Janssens kassen is de GIGANT voorzien van ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen.

Leverbaar in het groen en zwart en inclusief victoriaanse nok.

U kunt kiezen tussen veiligheidsglas en polycarbonaat.

  • Veiligheidsglas van 4mm dik: Voor maximale veiligheid is gehard veiligeheidsglas een goede keuze. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt.

  • Polycarbonaat 10 mm dik: Het grote voordeel van polycarbonaat is uiteraard de extra isolatie tijdens de winter. Deze beglazing verspreidt een diffuus licht en biedt sommige planten bescherming tegen UV-stralen. Daarnaast is het een materiaal dat niet breekbaar is en erg licht van gewicht is wat een voordeel kan zijn bij de montage en transport.

Verder is het mogelijk om de Gigant te bestellen in een uitvoering met smalle ruiten van 37 cm  en de kas per 73cm te verlengen. Hiervoor geld een meerprijs.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  457,00 cm
Breedte  457,00 cm
Goothoogte  204,00 cm
Nokhoogte  300,00 cm
Diameter Nee
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens Custom Gigant Victorian GV44 MOD37/73 janssens
v.a. € 7.367,00
Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen!

* Verplichte velden

v.a. € 7.367,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies