Janssens EOS Retro MOD37/73 ER22

janssens
Beschrijving

Details

Als alleen het beste goed genoeg is...

Al die tijd loop je te zoeken naar een kas die kwaliteit, stabiliteit, duurzaamheid, esthetiek en flexibiliteit kan combineren? 
De EOS-tuinkas biedt u een uiterst hoge kwaliteit en werd met de jarenlange ervaring van professionele kassenbouw in het achterhoofd, in een elegant en praktisch design gegoten. Modulair ontworpen maar met (bijna) oneindig veel mogelijkheden inzake de keuze van ramen, deuren, afmetingen, muurtjes, glasverdelingen,...

EOS Retro kenmerkt zich door de steile dakhelling die naast het exclusieve uiterlijk ook meer volume creëert op dezelfde oppervlakte. 
De EOS Retro is een victoriaanse sierkas en wordt standaard geleverd met een victoriaanse nokversiering en decoratie panelen.

Voor maximale veiligheid leveren we de kas met veiligeheidsglas. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt. Voor een meerprijs is de kas ook verkrijgbaar met polycarbonaat beglazing.

Leverbaar in het groen en zwart.

De kas is ook leverbaar in alle RAL-kleuren. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Voor een meerprijs kunt u de ruitenverdeling veranderen: 37 cm i.p.v 73 cm.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  236,00 cm
Breedte  236,00 cm
Goothoogte  201,00 cm
Nokhoogte  296,00 cm
Diameter Nee
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Inclusief
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens EOS Retro MOD37/73 ER22 janssens
v.a. € 4.000,00
Als alleen het beste goed genoeg is..

* Verplichte velden

v.a. € 4.000,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies