Janssens EOS T-model ET34 MOD73/37

janssens
Beschrijving

Details

Als alleen het beste goed genoeg is...
Al die tijd loop je te zoeken naar een kas die kwaliteit, stabiliteit, duurzaamheid, esthetiek en flexibiliteit kan combineren? 
De HELIOS-tuinkas biedt u een uiterst hoge kwaliteit en werd met de jarenlange ervaring van professionele kassenbouw in het achterhoofd, in een elegant en praktisch design gegoten. Modulair ontworpen maar met (bijna) oneindig veel mogelijkheden inzake de keuze van ramen, deuren, afmetingen, muurtjes, glasverdelingen,...
Dit is dé referentie geworden inzake tuinkassen en het nec-plus-ultra van de hedendaagse tuinier! 
Net zoals alle andere Janssens kassen is de HELIOS voorzien van ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen.  Voor maximale veiligheid leveren we de kas met gehard veiligeheidsglas. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt.

HELIOS ORANGERIE is een aparte kas met plattegrond in T-Model. Ze wordt geleverd in gepoedercoate alu-profielen en met victoriaanse nokversiering.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  392,00 cm
Breedte  476,00 cm
Goothoogte  201,00 cm
Nokhoogte  274,00 cm
Diameter Nee
Type glas Veiligheidsglas
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens EOS T-model ET34 MOD73/37 janssens
v.a. € 5.053,00
Als alleen het beste goed genoeg is...

* Verplichte velden

v.a. € 5.053,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies