Janssens Orangerie Kathedral MOD 37/73

janssens
Beschrijving

Details

Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen. Zo kunnen de Janssens-oranjerieën omschreven worden. Deze paviljoenen bestaan uit grote glaspartijen en de kwaliteitsvolle HELIOS-profielen. Alle denkbare vormen en uitvoeringen worden mogelijk en worden op maat van de klant uitgetekend. Hier spreken we dan ook niet meer over een tuinkas maar over een waar paviljoen met een duizelingwekkende schoonheid en oppervlakte.

CATHEDRAL: deze naam spreekt meteen tot de verbeelding en het design van deze orangerie beantwoordt aan alle verwachtingen. Een extra dakverhoging voor hoge exotische planten, meer lichtinval,... maakt van deze orangerie een uniek stuk. Steeds uitgevoerd in gekleurd aluminium en modulair ontworpen maar met (bijna) oneindig veel mogelijkheden inzake de keuze van ramen, deuren, afmetingen, muurtjes, glasverdelingen, enz. Net zoals alle andere Janssens kassen is de CATHEDRAL voorzien van ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen.

Dit prachtige gebouw heeft veiligheidsglas van 4mm dik: Voor maximale veiligheid is gehard veiligeheidsglas een goede keuze. Het veiligheidsglas heeft als voordeel dat als er een breuk ontstaat, het glas in ontelbaar veel kleine stukjes uitelkaar valt waardoor er geen kans is op ernstige verwondingen. U ontvangt het glas op maat gesneden en stevig verpakt.

De Katgedral is verkrijgbaar met een ruitverdeling van 37 cm of 73 cm.

Het is mogelijk om extra deuren, dakramen en louvreramen  toe te voegen aan de Kathedral. Alle mogelijke optie's staan weergegeven onder aan de pagina. Ook is het mogelijk om de kas per 74 cm te vebreden tot max 12 m.

De kathedral is verkrijgbaar in het groen en in het zwart. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om de kas te bestellen in een RAL-kleur. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Garantie: 10 jaar op aluminium, poedercoating, beglazingsrubbers en op productie fouten van het glas. 5 jaar op PVC-onderdelen en hun UV-bestendigheid. 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  458,00 cm
Breedte  606,00 cm
Goothoogte  204,00 cm
Nokhoogte  370,00 cm
Diameter Nee
Type glas Nee
Dakramen Nee
Fundering Inclusief
Regenpijpset Inclusief
Garantie 10 Jaar
Fabrikant janssens
Janssens Orangerie Kathedral MOD 37/73 janssens
v.a. € 15.688,00
Een idyllisch uiterlijk en exclusieve uitvoeringen.

* Verplichte velden

v.a. € 15.688,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies