• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kapschuren

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kapschuren kopen bij AllGarden

De trend van nu en de komende jaren! Met een kapschuur kunt u vele kanten op. Het is een veelzijdig product waardoor u jarenlang kunt genieten van het buitenleven. Een kapschuur heeft het voordeel dat u deze kunt gebruiken als opslag, doordat sommige kapschuren ook afsluitbaar zijn met slot, of als loungehoek om in te kunnen ontspannen en te kunnen dineren met familie.

Waarom een kapschuur kopen bij AllGarden?

Als u een kapschuur bij AllGarden koopt weet u dat u bent verzekerd van een kwaliteitsproduct en van een prachtig product in uw tuin. In ons assortiment hebben wij kapschuren van het merk Tuindeco. Tuindeco maakt zijn kapschuren van lariks/douglas hout dat is ingedeeld in de duurzaamheidsklasse 3-4, erg duurzaam dus! Wij bieden vele kapschuren aan in verschillende prijsklassen en afmetingen zodat er voor iedereen een passende kapschuur gevonden kan worden. Heeft u echter geen kapschuur gevonden die voldoet aan al uw wensen? Bij ons kunt u ook een kapschuur op maat laten maken zodat het voldoet aan al uw wensen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen(0228-5696 of info@allgarden), wij helpen u graag verder!

Wat zijn de voordelen van een kapschuur?

Een kapschuur is een zeer veelzijdig product! U kunt uw kapschuur gebruiken als opslag, als carport of als een tuinkamer door er buitenmeubelen in te plaatsen. Zo kunt u genieten van het buitenleven en blijven uw buitenmeubelen beschermd. Wie wil dat nou niet?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl) of kom gerust bij ons langs in de showroom van 800 m2 om de verschillen te bekijken. Daarnaast kunt u bij ons in de showroom ook het grootste assortiment kassen en tuinkamers vinden!