Kapschuur Dwingeloo type 15

tuindeco
Beschrijving

Details

De trend van nu en de komende jaren! De ideale oplossing voor wie zowel met goed of slecht weer wil genieten van het buiten zijn. Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Lariks/douglas is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met een stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en vergrijst.

Eigenschappen van de kapschuur:

  • Geschaafd, gedroogd, kernvrij, A-kwaliteit. Blokhutprofiel 28mm

  • Afmeting: B980xD410xH325cm. De kapschuur heeft al een achterwand met een totale breedte van 980cm, een opbergkamer met een afmeting van L276xB223cm en een hekwerk aan de zij- en voorkant van de kapschuur.

  • Inclusief bevestigingsmatarialen en een uitgebreide opbouwbeschrijving

U kunt u eigen kapschuur met dit modulaire systeem zelf samenstellen! U kunt dit basispakket eenvoudig verlengen door er een uitbreidingsset tussen te plaatsen. Tevens zijn er talloze uitvoeringen te maken door middel van het plaatsen van wanden/en of deuren en ramen.
Dakbedekking en het toevoegen van ramen en deuren is mogelijk. De prijs hiervan is op aanvraag.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Lariks/douglas, ongeschaafd
Lengte  410,00 cm
Breedte  980,00 cm
Garantie Nee
Fabrikant tuindeco
Kapschuur Dwingeloo type 15 tuindeco
€ 7.533,30
De trend van nu en de komende jaren! De ideale oplossing voor wie zowel met goed of slecht weer wil genieten van het buiten zijn. Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten
€ 7.533,30
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies