Kapschuur Dwingeloo type 5

tuindeco
Beschrijving

Details

De trend van nu en de komende jaren! De ideale oplossing voor wie zowel met goed of slecht weer wil genieten van het buiten zijn. Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhout soorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Lariks/douglas is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met een stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en vergrijst.

Eigenschappen van de kapschuur:

  • Gemaakt van onbehandeld lariks/douglas, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, kernvrij, A-kwaliteit. Vers gezaagd/ongedroogd wil zeggen dat het hout natuurlijk terug droogt. Hierdoor kunnen er geen droogtescheuren ontstaan. Dit doet geen afbreuk aan de sterkte en kwaliteit van het lariks/douglas.

  • Afmeting: B500xD410xH325cm. Dit model heeft een kamer met een afmeting van: L276xB223cm. Ook zit er een deur en een zijraam in. De ramen en deuren zijn  gemaakt van onbehandeld vuren. U kunt de ramen en deuren wijzigen tegen een meer- of minder prijs.

  • Inclusief bevestigingsmatarialen en een uitgebreide opbouwbeschrijving

U kunt u eigen kapschuur met dit modulaire systeem zelf samenstellen! U kunt dit basispakket eenvoudig verlengen door er een uitbreidingsset tussen te plaatsen. Tevens zijn er talloze uitvoeringen te maken door middel van het plaatsen van wanden/en of deuren en ramen.
Dakbedekking, het toevoegen van ramen en deuren is mogelijk. De prijs hiervan is op aanvraag. 

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Lariks/douglas, ongeschaafd
Lengte  410,00 cm
Breedte  500,00 cm
Garantie Nee
Fabrikant tuindeco
Kapschuur Dwingeloo type 5 tuindeco
€ 4.749,00
De trend van nu en de komende jaren!

* Verplichte velden

€ 4.749,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies