• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kassen

Tuinkassen

Tuinkassen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij AllGarden vindt u tuinkassen voor iedere soort tuin. Van kleine tuinkassen die u tegen de muur kan plaatsen, en hierdoor weinig ruimte in nemen in uw tuin, tot grote tuinkassen waarin u alle ruimte heeft om uw hobby uit te voeren. De tuinkassen variëren ieder in grootte en nemen hierdoor dus afhankelijk van de soort dat u koopt een eigen stuk ruimte in waar u volledig uw gang kan gaan.

In het assortiment tuinkassen vindt u onder andere

Tuinkassen van verschillende merken

AllGarden biedt hobbykassen van verschillende leveranciers en uit verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen een geschikte tuinkas beschikbaar is. De tuinkassen die zijn opgenomen in het assortiment van AllGarden, zijn tuinkassen van de meest bekende en beste merken op het gebied van tuinieren en kweken van groente. In ons assortiment hebben wij merken zoals Vitavia, ACD, Jansens en Royal Well. Dit zijn stuk voor stuk topmerken die garant staan voor de goede kwaliteit die wij eisen aan de producten die wij verkopen. De tuinkassen uit het assortiment verschillen qua grootte, hoogte, materialen voor het frame en het soort glas dat wordt gebruikt. Ieder merk heeft een eigen constructie en een eigen prijs-kwaliteitsverhouding, samen met u kunnen wij het beste merk voor u bepalen.

Tuinkassen van AllGarden

Wanneer u een tuinkas bestelt bij AllGarden bent u verzekerd van kwaliteitsproducten! Door onze jaren ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met advies op het gebied van tuinkassen, muurkassen, tomatenkassen en serres. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van speelhuisjes, terrasoverkappingen en blokhutten. U heeft de mogelijkheid om na de bestelling uw tuinkas op te halen bij ons showterrein of uw producten zorgeloos door ons te laten afleveren op de plaats die u wilt. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice of langskomen voor advies op maat.