• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kassen

Bent u opzoek naar een mooi en duurzame tuinkas? Bij AllGarden kunt u tuinkassen kopen in allerlei soorten en maten. Wij beschikken over het grootste assortiment kassen van Nederland. Van kleine tuinkassen die u tegen de muur kan plaatsen, en hierdoor weinig ruimte in nemen in uw tuin, tot grote hobbykassen waarin u alle ruimte heeft om uw hobby uit te voeren. De tuinkassen variëren ieder in grootte en nemen hierdoor dus afhankelijk van het type dat u koopt een eigen stuk ruimte in waar u volledig uw gang kan gaan.

In het assortiment tuinkassen vindt u onder andere:

Kassen op maat van verschillende merken

AllGarden biedt hobbykassen van verschillende leveranciers en uit verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen een geschikte tuinkas beschikbaar is. De tuinkassen die zijn opgenomen in het assortiment van AllGarden, zijn tuinkassen van de meest bekende en beste merken op het gebied van tuinieren en kweken van groente. In ons assortiment vindt u merken zoals Vitavia, ACD, Jansens en Royal Well. Dit zijn stuk voor stuk topmerken die garant staan voor de goede kwaliteit die wij eisen aan de producten die wij verkopen. De kweekkassen uit het assortiment verschillen qua grootte, hoogte, materialen voor het frame en het soort glas dat wordt gebruikt, zoals polycarbonaat, veiligheidsglas, thermopane of tuindersglas. Ieder merk heeft een eigen constructie en een eigen prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met u bepalen we welk merk en welk type het beste bij uw wensen past.Ook kunt u een kas om maat laten maken. Wij geven passend en vrijblijvend advies!

 

Kweekkassen van AllGarden

Wanneer u een tuinkas bestelt bij AllGarden bent u verzekerd van kwaliteitsproducten! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met passend advies op het gebied van tuinkassen, muurkassen, tomatenkassen etc. U heeft de mogelijkheid om na de bestelling uw tuinkas op te halen bij ons showterrein of uw producten zorgeloos door ons te laten afleveren in de gewenste plaats. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl) of langs komen bij ons in de showroom.