• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Foliekas

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bent u opzoek naar een voordelige oplossing als beginnend kweker? Dan is een folie kas een uitstekende keuze. AllGarden heeft vele foliekassen in het assortiment waardoor we voor iedereen een passende foliekas hebben. De foliekassen verschillen van kwaliteit, grootte en, -materiaal. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van een foliekas?

Foliekassen nemen weinig ruimte in en zijn snel op te bouwen en af te breken. Een foliekas is daarom een goede keuze voor een wat kleinere tuin. Een foliekas wordt gebruikt voor de opkweek van groentegewassen en perkplantjes en kan de oogst met enkele weken vervroegen. Doordat de foliekas een UV-werend folie heeft, beschermt het tegen ongedierte regen en een teveel aan zonlicht.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een foliekas bij AllGarden?

Doordat wij het grootste assortiment kassen van Nederland hebben, kunnen wij u een passend advies geven. U kunt vervolgens u gewenste foliekas bestellen in de webshop waarna u binnen 3 werkdagen de foliekas in huis hebt. Ook kunt u ervoor kiezen om bij ons langs te komen in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. (0228-526962 / info@allgarden.nl)