• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Fundering

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een fundering kopen bij AllGarden

Bent u opzoek naar een fundering die u tuinkas een sterke en stabiele basis geeft? AllGarden biedt vele funderingen aan van verschillende merken, kwaliteiten en in verschillende kleuren. Heeft u vragen over welke fundering passend is voor uw tuinkas? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van een fundering? 

Een fundering is een erg belangrijk element van een tuinkas. Een fundering biedt een kweekkas een sterke en stabiele basis en beschermt de kas tegen grondwater en verzakkingen. Verder wordt er door een fundering een hogere goot- en nokhoogte van de kas bereikt. Hierdoor ervaart u in de kas meer ruimte. Heeft u vragen over funderingen of over welke fundering voor uw passend is? Neem dan gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder. 

Funderingen van AllGarden

Als u bij ons een fundering besteld bent u verzekerd van kwaliteitsproducten! Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan funderingen zodat u jarenlange plezier heeft van uw tuinkas. Door onze jaren ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met passend advies op het gebied van kassen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl) of langs komen bij ons in de showroom waarin wij het grootste assortiment kassen van Nederland hebben!