• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kweekkast

Foto-tabel Lijst

Kweektafel

Houdt u van het kweken van u eigen groente, fruit of planten maar heeft u weinig ruimte voor een tuinkas? Dan is een kweekkast een goede keuze. AllGarden heeft vele kweekkasten in het assortiment van verschillende soorten, materialen, prijzen, kleuren, merken en afmetingen. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven u vrijblijvend, passend advies (0228-526962 / info@allgarden.nl)

Wat zijn de voordelen van een kweekkast?

Bent u opzoek naar een plek waarin u uw planten beschermd kunt op laten groeien en heeft u weinig ruimte voor een kas? Dan is een kweekkast de perfecte uitkomst. Doordat een kweekkast dicht kan is het moeilijk voor ongedierte om uw planten te beschadigen. Verder beschermt de kweekkast uw planten tegen verschillende weersomstandigheden.  

Een kweekkast kopen bij AllGarden?

Heeft u vragen over welke kweekkast het beste bij u past? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en kunnen wij u een passend advies geven. U kunt gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. (0228-526962 of info@allgarden.nl) Als u een keuze heeft kunnen maken kan u uw kweekkkast online bestellen bij ons in de webshop. Vervolgens heeft u binnen 3 werkdagen uw kweektafel in huis en kunt u direct beginnen met het kweken van uw eigen planten, groenten of fruit. Veel plezier!