• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kweektafel

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een kweektafel kopen bij AllGarden

Wilt u uw ruimte in de kas optimaal benutten? Dan is een kweektafel van AllGarden een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een groot assortiment kweektafels van, vrijstaande kweektafels tot aan geïntegreerde kweektafels. Ook zijn de tafels verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en prijzen. Om een goede keuze te maken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0228-526962. Ook kunt u mailen naar info@allgarden.nl. Wij helpen u graag verder.

Waarom een kweektafel?

Een kweektafel is een handige uitkomst wanneer u planten zaait en kweekt in de tuin. In ons assortiment hebben wij genoeg geïntegreerde kweektafels die perfect passen bij uw tuinkas. Hierdoor gaat er weinig ruimte verloren en kunt u in een fijne houding werken. Ook hebben wij vrijstaande kweektafels in ons assortiment waardoor u met uw kinderen rondom de kweektafel tegelijk kunt tuinieren. Dat is gezellig! 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een kweektafel bij AllGarden?

Bent u opzoek naar een kweektafel? Heeft u vragen over welke kweektafel het beste bij u past? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over ruime kennis en kunnen wij u een passend advies geven. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. (0228-526962 of info@allgarden.nl). Een keuze kunnen maken? U kunt uw kweektafel online bestellen via onze webshop. Vervolgens heeft u binnen 3 werkdagen uw kweektafel in huis en kunt u direct beginnen met het kweken van uw eigen planten, groenten of fruit. Veel plezier!