• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Muurkas

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wilt u graag een kweekkas in uw tuin maar wilt u ruimte besparen? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres! Wij hebben vele muurkassen in ons assortiment van verschillende merken, prijzen en afmetingen. Het voordeel van muurkassen is dat deze tegen een muur kunnen worden geplaatst waardoor u ruimte kunt besparen. In onze showroom kunt u de muurkassen uit ons assortiment bekijken en de verschillen zien. Wij staan altijd voor u klaar om passend advies te geven zodat u een juiste keuze kunt maken.

Waarom een muurkas kopen?

Wilt u uw planten, groenten en fruit het gehele jaar door verzorgen en oogsten? Met een muurkas verleng je het tuinseizoen en kunnen de planten beschermd groeien. Heeft u een kleine tuin of wilt u ruimte besparen? Dan is een muurkas een uitstekende keuze. Het voordeel van een muurkas is dat deze tegen een muur kan worden geplaatst waardoor u ruimte bespaart. Ook kan de muurkas profiteren van de warmte van de woning hierdoor is er minder warmte nodig voor de kas.

Waarom een muurkas kopen bij AllGarden?

Door onze jarenlange ervaring met muurkassen en ons grootste assortiment kassen van Nederland, kunnen wij u passend advies geven. Naast muurkassen hebben wij ook een uitgebreid assortiment met o.a tuinkamers en kweekaccessoires . Wij verkopen kassen in verschillende kwaliteitverhoudingen, prijzen, merken en afmetingen hierdoor hebben wij altijd een passende muurkas voor u.Wij hebben altijd enkele aanbiedingen waardoor u voordelig uw perfecte kas kunt kopen. U kunt langskomen bij ons in de showroom in Andijk waarin wij meerdere muurkassen hebben of u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl).Ook kunt u uw gewenste muurkas bestellen bij ons in de webshop. Wij geven u de mogelijkheid om na de bestelling uw muurkas op te halen bij ons showterrein of uw producten gratis en zorgeloos door ons te laten afleveren.