• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tunnelkas

Foto-tabel Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bent u opzoek naar een voordelige oplossing als beginnend kweker? Dan is een tunnelkas een uitstekende keuze. AllGarden heeft vele foliekassen in het assortiment waardoor we voor iedereen een passende foliekas hebben. De tunnelkassen verschillen van kwaliteit, grootte en, -materiaal. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van een foliekas?

Tunnelkassen nemen weinig ruimte t.o.v tuinkas  en zijn snel op te bouwen en af te breken. Een tunnelkas is daarom een goede keuze voor een wat kleinere tuin. Tunnelkassen worden gebruikt voor de opkweek van groentegewassen en perkplantjes en kan de oogst met enkele weken vervroegen. Doordat tunnelkassen een UV-werend folie heeft, beschermt het tegen ongedierte regen en een teveel aan zonlicht.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een foliekas bij AllGarden?

Doordat wij het grootste assortiment kassen van Nederland hebben, kunnen wij u een passend advies geven. U kunt vervolgens u gewenste foliekas bestellen in de webshop waarna u binnen 3 werkdagen de kas in huis hebt. Ook kunt u ervoor kiezen om bij ons langs te komen in de showroom. In onze showroom vindt u naast foliekassen ook tuinkamers, muurkassen  en kweekaccessoires. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. (0228-526962 / info@allgarden.nl)