• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kweekaccessoires

Kweekaccessoires voor uw tuinkas

Bent u op zoek naar accessoires zoals fix-clipssnapshots  en oogstmandjes zodat u optimaal kunt genieten van uw tuinkas en u uw planten, groenten en fruit op een optimale manier kunt kweken en oogsten? Dan zijn de accessoires van AllGarden een goede uitkomst. Bij AllGarden vindt u kwalitatieve accessoires die bijdragen aan een zeer goede kweek en oogst! U kunt contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl) of bij ons langs komen in de showroom. Hier kunt u de verschillen bekijken en een passend advies ontvangen.

Een breed assortiment kas accessoires

In ons assortiment kunt u vele accessoires vinden van verschillende merken en van verschillende prijsklassen..Zo hebben wij fix-clips voor bevestiging van noppenfolie in uw tuinkas of schermdoeken zodat uw de zonnestralen kunt beperken en uw gewas kunt beschermen.

Dus zoekt u een product die bijdraagt aan een goede kweek en oogst van uw planten, groenten en fruit? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Wij geven passend en vrijblijvend advies!

Accessoires kopen bij AllGarden 

Door onze jarenlange ervaring met een uitgebreid assortiment accessoires zoals, patiokassen, kweekschappen en schermdoeken kunnen wij u een passend advies geven.  U kunt bij ons in de showroom langskomen en de mogelijkheden bekijken, wij helpen u daar graag verder. Heeft u een passend product gevonden? U kunt dan uw product bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen het product in huis hebt, zodat u direct verder kunt gaan met het kweken en oogsten van uw gewas. Veel plezier!