• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Automatische raamopeners

Automatische raamopeners voor uw tuinkas

Bent u op zoek naar automatische raamopeners voor uw tuinkas, muurkas of tuinkamer? AllGarden heeft een uitgebreid assortiment raamopeners van verschillende merken zoals ACD, royal well en hoklartherm, die specifiek passen bij uw kas. Het luchten van de kas is van levensbelang. De automatische raamopener draagt daarvoor zorg, ook als u even niet in de buurt bent. Door reactie op de temperatuur in de kas wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig is. Uw automatische raamopener draagt dus bij aan een zeer goede kweek en oogst!

Een breed assortiment

U kunt nu ook langskomen bij onze showroom om passend advies te ontvangen en te bekijken welke raamopener perfect bij uw tuinkas past. Zo hebben wij vervangcyllinders, automatische raamopeners van Janssens en Royal Well in ons assortiment! Maar ook kunt u contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl). Naast onze raamopeners kunt u in de showroom ook langskomen voor een uitgebreid assortiment tuinkassen, muurkassen en tuinkamers. Wij geven u graag passend en vrijblijvend advies!

Een automatische raamopener kopen bij AllGarden

Door onze jarenlange ervaring met een uitgebreid tuinkassen assortiment, kunnen wij u een passend advies geven. Heeft u een passend product gevonden? U kunt dan uw product bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen het product in huis hebt, zodat u direct verder kunt gaan met het kweken en oogsten van uw gewas. Veel plezier!