• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kweektafel

Een kweektafel kopen bij AllGarden

Wilt u uw ruimte in de kas optimaal benutten? Dan is een kweektafel van AllGarden een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een groot assortiment kweektafels van, vrijstaande kweektafels tot aan geïntegreerde kweektafels. Ook zijn de tafels verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en prijzen. Om een goede keuze te maken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0228-526962. Ook kunt u mailen naar info@allgarden.nl. Wij helpen u graag verder.

Waarom een kweektafel?

Een kweektafel is een handige uitkomst wanneer u planten zaait en kweekt in de tuin. In ons assortiment hebben wij genoeg geïntegreerde kweektafels die perfect passen bij uw tuinkas. Hierdoor gaat er weinig ruimte verloren en kunt u in een fijne houding werken. Ook hebben wij vrijstaande kweektafels in ons assortiment waardoor u met uw kinderen rondom de kweektafel tegelijk kunt tuinieren. Dat is gezellig! 

Wat zijn de voordelen van het kopen van een kweektafel bij AllGarden?

Bent u opzoek naar een kweektafel? Heeft u vragen over welke kweektafel het beste bij u past? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Naast kweektafels hebben wij ook een groot assortiment met andere kweekaccessoires zoals zaaibakjes om te combineren met uw gloednieuwe kweektafel van AllGarden! Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over ruime kennis en kunnen wij u een passend advies geven. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. (0228-526962 of info@allgarden.nl). Een keuze kunnen maken? U kunt uw kweektafel online bestellen via onze webshop. Vervolgens heeft u binnen 3 werkdagen uw kweektafel in huis en kunt u direct beginnen met het kweken van uw eigen planten, groenten of fruit. Veel plezier!