• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Schermdoeken

Foto-tabel Lijst

Schermdoeken voor uw tuinkas

Bent u op zoek naar een schermdoek voor uw tuinkas van Jansens of Hoklartherm? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Bij AllGarden vindt u kwalitatieve schermdoeken  waarmee u de zonnestraling kan beperken in uw kas om een aangenaam te kunnen werken of uw gewas te beschermen. Dit draagt bij aan een zeer goede kweek en oogst! U kunt contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl) of bij ons langs komen in de showroom. Hier kunt u de verschillen bekijken en een passend advies ontvangen.

Een breed assortiment voor uw tuinkas

In ons assortiment kunt u vele verschillende schermdoeken vinden van verschillende merken en van verschillende prijsklassen die perfect passen bij uw tuinkas! Naast tuinkassen en bijpassende schermdoeken hebben wij ook vele kweekaccessoires in ons assortiment zoals kweekbakken en kweektafels. Dus zoekt u een product dat bijdraagt aan een goede kweek en oogst van uw planten, groenten en fruit? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. Wij geven passend en vrijblijvend advies!

Schermdoeken kopen bij AllGarden

Door onze jarenlange ervaring met een uitgebreid tuinkassen assortiment, kunnen wij u een passend advies geven welk schermdoek perfect past bij uw tuinkas. Daarnaast kunt u ook bij ons in de showroom langskomen en de mogelijkheden bekijken, wij helpen u daar graag verder. Heeft u een passend product gevonden? U kunt dan uw product bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen het product in huis hebt, zodat u direct verder kunt gaan met het kweken en oogsten van uw gewas. Veel plezier!