• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Verwarming & ventilatie

Foto-tabel Lijst

Verwaming en ventilatie producten voor kassen kopen?

Wilt u uw planten optimaal beschermen in uw tuinkas? of wilt u het hele jaar door blijven zaaien en planten? Dan bent u bij AllGarden aan het juiste adres. AllGarden heeft een groot assortiment met producten die bijdragen aan de verwarming en ventilatie van uw kas. Zo hebben wij onder anderen noppenfolie, automatische raamopeners, dakramen, en louvre ramen in ons assortiment.

Waarom is verwarming en ventilatie van uw tuinkas zo belangrijk?

Om uw planten, groenten en fruit optimaal te kunnen beschermen is verwarming en ventilatie erg belangrijk. In ons assortiment kunt u vele producten vinden die hieraan bijdragen. Door het verwarmen van een tuinkas kunt u de gehele winter doorgaan met het zaaien en planten, wie wil dat nou niet? Als de tempraturen buiten stijgen, stijgen de tempraturen in de kas ook. Het is dan erg belangrijk om uw kas te luchten. Als het te warm en vochtig is in uw kas, raken je planten gevoeliger voor ziektes. Ook kunnen de planten langgerekt gaan uitgroeien. Heeft u vragen over welk product perfect bij u past? Neem gerust contact met ons op wij geven u passend en vrijblijvend advies!

Wat is het voordeel van het bestellen van producten bij AllGarden?

Wanneer u een product besteld bij AllGarden dat bijdraagt aan de verwarming of ventilatie van de kas, bent u verzekerd van kwaliteitsproducten! Door onze jarenlange ervaring met een uitgebreid assortiment met o.a kweekassen en tuinkamers kunnen wij u een passend advies geven op het gebied van verwarming en ventilatie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (0228-526962 / info@allgarden.nl) of langs komen bij ons in de sowroom.