Majestic Paviljoen Sylt 8,2 m2.

acd
Beschrijving

Details

Paviljoen met volle ruiten en een paneel van 40cm hoog.

Een scanline paviljoen biedt u een fantastische ruimte waarin u het hele jaar door uw tuin kunt u genieten. Wat het weer ook is, in onze paviljoenen geniet u van uw tuin en het buitenleven. Onze paviljoenen zijn uitgerust met het nieuwste in dubbel glas. Hierdoor zijn ze 's winters snel op temperatuur, zonder dat u veel hoeft te stoken. In de zomer kunt u tot 'savonds laat echt van uw tuin genieten, zonder dat u enige vorm van terrasverwarming nodig hebt.

Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Constructie uit PVC-u profielen: robuus, sterk en duurzaam. Onze kassen zijn bestand tegen zware regenstormen, zware sneeuwval en rukwinden. Aangezien het product van PVC-U is gemaakt, is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Dubbelglas: U krijgt een veilige, sterke en betrouwbare kas die uw planten tegen vorst beschermt. Warmte wordt in een geïsoleerde kas beter binnen gehouden.

Polycarbonaat dak: Verkrijgbaar in helder,brons,opaal, brons(buiten) opaal(binnen) meerwandig polycarbonaat zorgt voor extra isolatie

Meerpuntssloten: Degelijke raam- en deursloten houden uw planten en matarialen veilig

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Montage op een bestaand terras.Er wordt standaard een set meegeleverd met de Majestic collectie waardoor monteren opbv een bestaande vloer mogelijk is.Er is nog geen fundering aanwezig.U voorziet zelf een fundering: een betonplateau,ringbalk of houtconstructie.

Garantie: 10 jaar op PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

 
Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Kunststof
Lengte  333,00 cm
Breedte  333,00 cm
Nokhoogte  295,00 cm
Goothoogte  200,00 cm
Type glas Veiligheidsglas
type dak Polycarbonaat
Panelen Nee
Dakramen Nee
Uitzetramen 2 x
Fundering Exclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant acd
Majestic Paviljoen Sylt 8,2 m2. acd
v.a. € 8.399,00

Paviljoen met volle ruiten en een paneel van 40cm hoog,

* Verplichte velden

v.a. € 8.399,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies