Majestic Skye

Beschrijving

Details

 De orangerie was van de 17e tot en met de 19e eeuw een modeverschijnsel in de tuinen van grote landhuizen. Ze waren gemaakt van hout en werden al snel een gewild artikel voor de hogere klassen, Nu kan u meegeniten van die levensstijl met onze vrijstaande,onderhoudsvrije PVC-u orangerieën met dubbel glas. Ze zijn zeer veelzijdig waardoor u ze overal in de tuin kan plaatsen.

Onze orangeriën zijn multifunctioneel, van het kweken van exotische planten en bloemen, tot een muzieksalon of een prachtige locatie voor een eetkamer. In onze vrijstaande orangeriën kan u het hele jaar door binnen genieten van het buitenleven.

Constructie uit PVC-u profielen: robuus, sterk en duurzaam. Onze kassen zijn bestand tegen zware regenstormen, zware sneeuwval en rukwinden. Aangezien het product van PVC-U is gemaakt, is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Dubbelglas: U krijgt een veilige, sterke en betrouwbare kas die uw planten tegen vorst beschermt. Warmte wordt in een geïsoleerde kas beter binnen gehouden.

Polycarbonaat dak: Verkrijgbaar in helder, meerwandig polycarbonaat voor extra isolatie

Meerpuntssloten: Degelijke raam- en deursloten houden uw planten en matarialen veilig

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Montage op een bestaand terras.Er wordt standaard een set meegeleverd met de Majestic collectie waardoor monteren opbv een bestaande vloer mogelijk is.Er is nog geen fundering aanwezig.U voorziet zelf een fundering: een betonplateau,ringbalk of houtconstructie.

Garantie: 10 jaar op PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Kunststof
Lengte  260,00 cm
Breedte  260,00 cm
Nokhoogte  250,00 cm
Goothoogte  198,00 cm
Type glas Veiligheidsglas
type dak Polycarbonaat helder
Dakramen 2 x
Uitzetramen 2 x
Fundering Exclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant N/B
Majestic Skye
v.a. € 6.869,00

Overstijg de seizoenen en nestel u gezellig in uw tuinsalon. 365 dagen genieten, 360 graden zicht op de tuin.

* Verplichte velden

v.a. € 6.869,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies