Muurkas ACD MR303H

acd
Beschrijving

Details

Een mooie, stevige, hoge muurkas!

De muurkas heeft een stevige constructie.Er zijn bijvoorbeeld extra stevige windverbindingen aangebracht waardoor er extra beveiliging is bij hevige windstoten en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van RVS bouten en moeren, die als voordeel hebben dat ze stevig zijn en roestvrij.

Standaard wordt de kas met een zelfdragende aluminiumfundering met dubbele koker en bijgeleverde grondankers geleverd. Deze fundering beschermt uw tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond en de grond in de kas blijft in verbinding staan met de grond buiten de kas, waardoor zouten en zuren kunnen gemakkelijk weggeleid worden.

Verder is de muurkas lucht en waterdicht door het gebruik van rubbers bij de beglazing.

Het dak is standaard voorzien van gehamerd glas wat zonnestralen breekt waardoor minder kans op verbranding in tuinkas en verder zorgt het voor betere verspreiding van het licht waardoor planten beter en steviger groeien. Voor het overige glas kunt u kiezen tussen tuinbouwglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas heeft als voordelen dat het 7x sterker is dan tuinbouwglas, bij glasbreuk breekt het in hele kleine stukjes wat beschermt tegen verwondingen, het is veiliger bij montage en het is beter bestand tegen sneeuw, hagel, vallende takken etc.

De muurkas is een hoog model wat zorgt voor meer groeivolume en extra werkcomfort. Er is een breed assortiment accessoires en opties verkrijgbaar, waardoor u de kas het jaar rond kunt gebruiken.

De oppervlakte van de kas is 5,13 m2. Het glasoppervlakte is 18,7 m2.

Het frame is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

U krijgt 12 jaar garantie op vakmanschap en materieel en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen (deurwieltjes, scharnieren etc.)

Voor de montage zijn er 2 opties: u kunt de kas zelf monteren met bijgeleverde gedetailleerde handleiding of u kunt kiezen voor een montage door professionals.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  224,00 cm
Breedte  229,00 cm
Goothoogte  177,00 cm
Nokhoogte  297,00 cm
Diameter N/B
Dakramen 1 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 12 Jaar
Fabrikant acd
Muurkas ACD MR303H acd
v.a. € 1.937,00
Een mooie, stevige, hoge muurkas

* Verplichte velden

v.a. € 1.937,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies