Muurkas ACD MS208H

acd
Beschrijving

Details


De muurkas heeft een stevige constructie.Er zijn bijvoorbeeld extra stevige windverbindingen aangebracht waardoor er extra beveiliging is bij hevige windstoten en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van RVS bouten en moeren, die als voordeel hebben dat ze stevig zijn en roestvrij.

Standaard wordt de kas met een zelfdragende aluminiumfundering met dubbele koker en bijgeleverde grondankers geleverd. Deze fundering beschermt uw tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond en de grond in de kas blijft in verbinding staan met de grond buiten de kas, waardoor zouten en zuren kunnen gemakkelijk weggeleid worden.

Verder is de muurkas lucht en waterdicht door het gebruik van rubbers bij de beglazing.

Het dak is standaard voorzien van gehamerd glas wat zonnestralen breekt waardoor minder kans op verbranding in tuinkas en verder zorgt het voor betere verspreiding van het licht waardoor planten beter en steviger groeien. Het overige glas is van veiligheidsglas. Veiligheidsglas heeft als voordelen dat het 7x sterker is dan tuinbouwglas, bij glasbreuk breekt het in hele kleine stukjes wat beschermt tegen verwondingen, het is veiliger bij montage en het is beter bestand tegen sneeuw, hagel, vallende takken etc.

De oppervlakte van de kas is 13,52m2. Het glasoppervlakte is  28,41m2.

Het plaatsen van een extra hordeur is niet mogelijk bij dit type kas.
Er is een breed assortiment accessoires en opties verkrijgbaar, waardoor u de kas het jaar rond kunt gebruiken.

Het frame is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

U krijgt 12 jaar garantie op vakmanschap en materieel en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen (deurwieltjes, scharnieren etc.)


Voor de montage zijn er 2 opties: u kunt de kas zelf monteren met bijgeleverde gedetailleerde handleiding of u kunt kiezen voor een montage door professionals.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  593,00 cm
Breedte  228,00 cm
Goothoogte  172,00 cm
Nokhoogte  243,00 cm
Diameter Nee
Dakramen 3 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 12 Jaar
Fabrikant acd
Muurkas ACD MS208H acd
v.a. € 3.090,00
Muurkas ACD MS208H

* Verplichte velden

v.a. € 3.090,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies