Nordic aanbouw Georgian

acd
Beschrijving

Details

Onze gebouwen blijven één van de populairste manieren om de leefruimte van een huis uit te breiden. Met hun stijlvolle, eigentijdse designs en kleuren maken onze gebouwen uw huis nog mooier.  Het gebouw is verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en verschillende stijlen en kan worden aangepast naar uw wensen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De prachtige Nordic gebouwen kunt u gebruiken als extra woonruimte, relaxruimte, serre, tuinkamer of u kunt het gebruiken voor uw verzorgingshuis, bassischool, vereniging etc. 

De Nordic aanbouw gebouwen onderscheiden zich van de Scanline gebouwen doordat de Nordic gebouwen een geintegreerd, dragen gootsysteem hebben. De goot past in de stijlen van de Nordic gebouwen en maakt deel uit van de constructie. Hierdoor zijn alle producten uit de Nordic serie ongelofelijk sterk.

Het gebouw is inclusief:

  • 1 dubbele deur

  • Twee opgengaande ramen 

Constructie uit PVC-u profielen: robuust, sterk en duurzaam. Doordat we werken met een standaard specificatie krijgt u een kwaliteitsproduct tegen een fantastische prijs. Door het PVC-U hoeft er weinig onderhoud te worden uitgevoerd. Dankzij het geïntegreerde gootsysteem kunt u kiezen voor een glazen dak of ons dak met dakpanneffect in een reeks van kleuren.

Dubbelglas: Een visueel prachtige, en tegelijkertijd veilige en sterke serre in een eigentijds stijl. Geen onderhoud behalve af en toe schoonmaken met water.

Standaardmaten: Lagere kosten ten opzichte van maatwerk, maar geproduceerd volgens dezelfde strikte standaard als een serre van 70.000 euro precies volgens de wensen van de klant.

Meerpuntssloten: Volgens dezelfde standaard gebouwd als uw huis. Uw meubilair en kostbaarheden zijn dus net zo veilig als in uw huis.

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Nieuwste PVC-U buitenprofielen: Weinig onderhoud. Er kan niets wegrotten. Geen schilderwerk nodig; geen krimp en geen uitzetting.

Daktype: U kunt kiezen uit daktype's. Polycarbonaat is de voordeligste oplossing, het houdt de warmte vast en voorkomt dat alle zonnestraling via het dak het gebouw binnenstroomt. Ons volgende daktype is het glazen dak, dat is zeer modieus en het is het meest efficiënt wat betreft het vasthouden van warmte. Het luxe glas is licht getint om de verblinding door zonlicht te voorkomen.

De Nordic gebouwen richten zich al jaren op een sterk mileubeleid, waarbij we respect hebben voor de belangrijkste materialen waarmee we iedere dag werken. Wij werken samen met onze leveranciers en helpen op die manier de impact van PVC-u op het mileu in heel Europa te minimaliseren.

Het is mogelijk om een muurtje onderaan uw tuingebouw te voorzien. In dit geval moet u het muurtje zelf (laten) metselen. Gebruik hiervoor de afmetingen van het tuingebouw.

U heeft 10 jaar garantie op de PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal PVC-u
Lengte Nee cm
Breedte Nee cm
Nokhoogte Nee cm
Goothoogte Nee cm
Type glas Dubbel glas
type dak Polycarbonaat
Panelen Nee
Kleur binnenzijde Nee
Dakramen Nee
Uitzetramen Nee
Fundering Nee
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant acd
Nordic aanbouw Georgian acd

Onze kassen blijven een van de populairste manieren om de leefruimte van een huis uit te breiden. Met hun stijlvolle, eigentijdse designs en kleuren maken onze kassen uw huis nog mooier.

De prijs van dit product is op aanvraag.

Neem gerust contact met ons op:

 

Vraag een offerte aan
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies