Nordic Bondi 15 m2.

acd
Beschrijving

Details

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Dit kenmerk maakt onze Nordic producten uniek. Naast het feit dat onze paviljoenen er hierdoor mooier uitzien, maakt dit gootsysteem de constructie ook verbazingwekkend sterk. U kunt hierdoor uit verschillen de daktype's kiezen. Bovendien is iedere paviljoen bestand tegen 5 ton water. Sterke windvlagen, en zware regen- en sneeuwval zijn dus geen probleem.

Het Bondi paviljoen bestaat over de gehele hoogte uit glas(verdeeld in dirie vierkante ruiten). Het is een zeer modern en populair ontwerp, met een Scandinavische invloed. De ramen van het middelste paneel kunnen geopend worden.Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Constructie uit PVC-u profielen: robuus, sterk en duurzaam. Onze kassen zijn bestand tegen zware regenstormen, zware sneeuwval en rukwinden. Aangezien het product van PVC-U is gemaakt, is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Dubbelglas: U krijgt een veilige, sterke en betrouwbare kas die uw planten tegen vorst beschermt. Warmte wordt in een geïsoleerde kas beter binnen gehouden.

Polycarbonaat dak: Verkrijgbaar in helder,brons,opaal, brons(buiten) opaal(binnen) meerwandig polycarbonaat zorgt voor extra isolatie

Meerpuntssloten: Degelijke raam- en deursloten houden uw planten en matarialen veilig

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Montage op een bestaand terras is mogelijk.Er wordt standaard een set meegeleverd waardoor monteren opbv een bestaande vloer mogelijk is.Er is nog geen fundering aanwezig.U voorziet zelf een fundering: een betonplateau,ringbalk of houtconstructie.

Garantie: 10 jaar op PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Kunststof
Lengte  434,00 cm
Breedte  434,00 cm
Nokhoogte  319,00 cm
Goothoogte Nee cm
Type glas thermopane
type dak Polycarbonaat
Panelen Nee
Dakramen 2 x
Uitzetramen Nee
Fundering Exclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant acd
Nordic Bondi 15 m2. acd
v.a. € 14.369,00

Nordic Bondi 15 m2.

* Verplichte velden

v.a. € 14.369,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies