Nordic Cornwall 14m2.

acd
Beschrijving

Details

De Cornwall geeft een gevoel van privacy en geborgenheid. Langs de onderkant zijn grote panelen aangebracht en de ramen zijn met roedes in kleinere ruitjes verdeeld. Bij de Cornwall is een balans tussen elgantie en stijl zodat hij in de meeste tuinen past. Een orangerie was van de 17e tot en met de 19e eeuw een modeverschijnsel in de tuinen van grote landhuizen. Ze waren gemaakt van hout en werden al snel een gewild artikel voor de hogere klassen. Nu kunt u meegenieten van die levensstijl met onze onderhoudsvrije PVC-u orangerieën van dubbel glas.

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Dit kenmerk maakt onze Nordic producten uniek.

Constructie uit PVC-u profielen: robuus, sterk en duurzaam. Onze kassen zijn bestand tegen zware regenstormen, zware sneeuwval en rukwinden. Aangezien het product van PVC-U is gemaakt, is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Dubbelglas: U krijgt een veilige, sterke en betrouwbare kas die uw planten tegen vorst beschermt. Warmte wordt in een geïsoleerde kas beter binnen gehouden.

Polycarbonaat dak: Verkrijgbaar in helder,brons,opaal, brons(buiten) opaal(binnen) meerwandig polycarbonaat zorgt voor extra isolatie

Meerpuntssloten: Degelijke raam- en deursloten houden uw planten en matarialen veilig

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Montage op een bestaand terras is mogelijk.Er wordt standaard een set meegeleverd waardoor monteren opbv een bestaande vloer mogelijk is.Er is nog geen fundering aanwezig.U voorziet zelf een fundering: een betonplateau,ringbalk of houtconstructie.

Garantie: 10 jaar op PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Kunststof
Lengte  350,00 cm
Breedte  400,00 cm
Nokhoogte Nee cm
Goothoogte Nee cm
Type glas thermopane
type dak Polycarbonaat
Panelen Nee
Dakramen 2 x
Uitzetramen Nee
Fundering Exclusief
Regenpijpset Inclusief
Garantie 10 Jaar
Fabrikant acd
Nordic Cornwall 14m2. acd
v.a. € 17.449,00
Nordic Cornwall 14m2.

* Verplichte velden

v.a. € 17.449,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies