Nordic Melbourne 7m2.

acd
Beschrijving

Details

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Dit kenmerk maakt onze Nordic producten uniek. Naast het feit dat onze paviljoenen er hierdoor mooier uitzien, maakt dit gootsysteem de constructie ook verbazingwekkend sterk. U kan kiezen voor een glazen dak of een dak met dakpaneffect zonder de integriteit van de constructie in gevaar te brengen. Deze constructie sterkte zorgt voor bescherming tegen de zwaarste windstoten en hevigste regen- en sneeuwval.

Het Melbourne paviljoen bestaat uit roeden binnenin het dubbel glas en een klein PVC-U paneel (200mm) onder ieder raam. Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Constructie uit PVC-u profielen: robuus, sterk en duurzaam. Onze kassen zijn bestand tegen zware regenstormen, zware sneeuwval en rukwinden. Aangezien het product van PVC-U is gemaakt, is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Dubbelglas: U krijgt een veilige, sterke en betrouwbare kas die uw planten tegen vorst beschermt. Warmte wordt in een geïsoleerde kas beter binnen gehouden.

Polycarbonaat dak: Verkrijgbaar in helder,brons,opaal, brons(buiten) opaal(binnen) meerwandig polycarbonaat zorgt voor extra isolatie

Meerpuntssloten: Degelijke raam- en deursloten houden uw planten en matarialen veilig

De kas kan worden gekozen in 6 verschillende kleuren: Wit, palissander, gouden eik, zwart, grijs en in het groen. De binnenkant en buitenkant van de kas in dezelfde kleur is enkel mogelijk bij de kleur palissander en gouden eik. 

Montage op een bestaand terras is mogelijk.Er wordt standaard een set meegeleverd  waardoor monteren opbv een bestaande vloer mogelijk is.Er is nog geen fundering aanwezig.U voorziet zelf een fundering: een betonplateau,ringbalk of houtconstructie.

Garantie: 10 jaar op PVC-u kozijnen, 10 jaar op dubbele-glasunits en 2 jaar op alle ijzerwaren.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Kunststof
Lengte  289,00 cm
Breedte  289,00 cm
Nokhoogte  286,00 cm
Goothoogte Nee cm
Type glas thermopane
type dak Polycarbonaat
Panelen Nee
Dakramen 4 x
Uitzetramen Nee
Fundering Exclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 10 Jaar
Fabrikant acd
Nordic Melbourne 7m2. acd
v.a. € 11.049,00

Nordic Melbourne 7 m2.

* Verplichte velden

v.a. € 11.049,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies