• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Oranjerieën

Foto-tabel Lijst

Wilt u graag een plek waarin u uw planten kunt kweken en tegelijkertijd kunt genieten van de natuur? Dan hebben wij genoeg keus voor u! In ons assortiment vindt u vele oranjerieën in van verschillende merken, prijzen en afmetingen.U kunt altijd bij ons langs komen in de showroom om de mogelijkheden te bekijken. We geven graag een passend advies zodat u een juiste keuze kunt maken.

Wat zijn de voordelen van een oranjerie?

Met een oranjerie verleng je het tuinseizoen en kunnen de planten beschermd groeien. Ook is een oranjerie een heerlijke plek om in te ontspannen, te dineren met familie of om te gebruiken als kantoorruimte. Kortom, een oranjerie is multifunctioneel!

Wat zijn de voordelen van het kopen van een oranjerie bij AllGarden?

Doordat wij het grootste assortiment tuinkassen  van Nederland hebben, kunnen wij u een passend advies geven. Naast de tuinkassen hebben wij ook een uitgebreid assortiment kweekaccessoires waarmee u, uw kas of orangjerie kunt optmaliseren. U kunt uw gewenste oranjerie komen bekijken in de showroom in Andijk of online bestellen bij ons in de webshop.Wij geven u de mogelijkheid om na de bestelling uw oranjerie op te halen bij ons showterrein of uw producten gratis en zorgeloos door ons te laten afleveren op de plaats die u wilt. U heeft de mogelijkheid om de oranjerie door ons te plaatsen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. (0228-526962 / info@allgarden.nl)