• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Overkappingen

Overkappingen 

Bent u opzoek naar een plek waar u kunt genieten tot in de late uurtjes? Of een plek waarin u altijd kunt genieten van uw zwembad? Dan is een terras- of zwembadoverkapping een geschikte keuze. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan terrasoverkappingen en zwembadoverkappingen. Geniet onder alle weersomstandigheden van het buiten zijn!

Overkappingen van verschillende merken

AllGarden heeft verschillende terrasoverkappingen in het assortiment uit verschillende prijsklassen zodat wij voor iedereen een passende terrasoverkapping kunnen vinden. De overkappingen die wij aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit en hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. In ons assortiment hebben wij overkappingen van de merken Tuindeco, Janssens, Hoklartherm en Montaro. Alle overkappingen verschillen qua afmeting, beglazing en materiaal keuze. Hierdoor heeft u genoeg keus in ons assortiment. Heeft u geen passend product kunnen vinden bij ons in het assortiment? Geen probleem! Wij kunnen vrijblijvend in samenspraak met u een terrasoverkapping op maat maken. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl)

Overkappingen van AllGarden

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven over terrasoverkappingen en zelfs een terrasoverkapping op maat voor u maken! Heeft u een zwembadverkapping of een terrasoverkapping gezien en bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom van 800 m2 om de verschillen te bekijken.

U heeft de mogelijkheid om na de bestelling uw terrasoverkapping op te halen bij ons showterrein of uw producten zorgeloos door ons te laten afleveren op de plaats die u wilt. Ook kunnen wij de terrasoverkapping voor uw monteren. Dit doen wij in samenspraak met u. Wij staan graag voor u klaar.