• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Maatwerk

Foto-tabel Lijst

Maatwerk van top-kwaliteit vindt u bij AllGarden

Bent u op zoek naar een carport of overkapping, maar voldoet ons assortiment niet aan al uw wensen? Geen probleem! Bij AllGarden bent u dan aan het juiste adres! Wij gaan graag met u in gesprek om een terrasoverkapping, veranda of carport te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen.

Een breed assortiment

Bij AllGarden vindt u een breed assortiment producten van topkwaliteit en combineren wij graag onze producten om te komen tot een overkapping of carport dat voldoet aan al uw wensen. Zo hebben wij meerdere merken in ons assortiment: ACD, Tuindeco, Royal well.

Daarnaast kunt u ook langskomen bij onze showroom om passend advies te ontvangen en te bekijken welke type overkappingen bij ons in het assortiment te vinden is. Zo kunt u alvast inspiratie op doen voor uw perfecte overkapping op maat.

Waarom een carport kopen bij AllGarden?

Door onze jarenlange ervaring met een uitgebreid tuinkassen en overkappingen assortiment, kunnen wij u een passend advies geven.Wilt u graag een afspraak maken om te bekijken of AllGarden kan bijdragen aan uw perfecte overkapping? Neem dan contact op met (0228-526962 / info@allgarden.nl). Wij geven u graag passend en vrijblijvend advies!