• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Kunststof priëlen

Foto-tabel Lijst

Een kunststof prieel kopen 

Wilt u op een warme zomerdag ontspannen in een schaduwrijke plek? Tot laat in uw achtertuin genieten van de natuur? Met een kunststof prieel van AllGarden bent u verzekerd van een kwalitatief product. In ons assortiment hebben wij verschillende kunststof prielen met verschillende materiaalkeuzes, beglazingen, afmetingen en kleuren. Bent u benieuwd welk prieel het beste bij u past? Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom van 800 m2 om de verschillen te bekijken.  

De mogelijkheden van een kunststof prieel 

Een kunststof prieel van AllGarden is een prachtig gezicht in uw achtertuin. In ons assortiment hebben wij prielen van het merk Nordic,ACD. Dit merk staat garant voor goede kwaliteit en een unieke vormgeving. De kunststof prielen zijn voorzien van dubbelglas en daarom kunt u het gehele jaar door genieten van de natuur. U kunt onze kunststof prielen bijvoorbeeld gebruiken als een plek om in te dineren, relaxen of om in te werken. 

Waarom een prieel kopen bij AllGarden? 

AllGarden heeft het grootste assortiment prielen te koop. De producten kunnen direct online worden besteld. U kunt uw prieel ophalen bij ons showterrein of door ons laten bezorgen. Wilt u liever eerst komen kijken en advies op maat hebben? Bel gerust en kom langs bij ons in de showroom. Ook kunt u ervoor  kiezen uw prieel professioneel door ons te laten monteren. Doordat AllGarden over het grootste assortiment beschikt bent u verzekerd van passend en persoonlijk advies van onze specialisten.