• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Zwembadoverkappingen

Foto-tabel Lijst

Zwembadoverkappigen kopen bij AllGarden

Wilt u graag elke dag kunnen genieten van uw zwembad? Dan is een zwembadoverkapping van AllGarden een perfecte keuze. Doordat het in Nederland niet elke dag mooi weer is, is een overkapte een zwembad een uitkomst. Met een overkapping kun je het zwemseizoen verlengen en optimaal blijven genieten van uw zwembad én de natuur!

Waarom een zwembad overkapping?

Als u een zwembadoverkapping heeft aangeschaft bij AllGarden kunt u het zwemseizoen verlengen en kunt u uw zwembad ook nog eens vrijhouden van vuil, dat scheelt veel tijd!

Als de zon schijnt, wilt u vast zwemmen in de zon. De ramen van de zwembadoverkappingen van Hoklartherm kunnen open. Hierdoor kunt u óók genieten van de zon in uw zwembad, wie wil dat nou niet? In ons assortiment hebben wij diverse zwembadoverkappingen van Hoklartherm, het merk dat garant staat voor hoogstaande kwaliteit. U kunt dan ook jarenlang blijven genieten van uw zwembadoverkapping. Heeft u geen passende zwembadoverkapping kunnen vinden? Dan kunnen wij in overleg met u, een zwembadoverkapping op maat voor u maken. Hierdoor is de zwembadoverkapping helemaal gemaakt naar uw wensen!

Zwembad overkappingen van AllGarden

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven over de zwembadoverkappingen. Heeft u vragen gekregen over wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom van 800 m2 om de mogelijkheden te bespreken of neem gerust contact met ons op (0228-526962 / info@allgarden.nl)

Bij ons in de webshop kunt u uw zwembadoverkapping online bestellen. U kunt vervolgens de zwembadoverkapping bij ons showterrein ophalen of door ons laten afleveren bij u thuis. Dit gaat allemaal in samenspraak met u. Wilt u uw zwembadoverkapping door ons laten monteren? Ook dit is mogelijk! Wij staan graag voor u klaar.