Prestige R306L

acd
Beschrijving

Details

De ACD PRESTIGE-kassen hebben een goede reputatie met vele voordelen. Duurzaamheid, kwaliteit en service zijn de standaardwaarden.

De kas heeft een stevige constructie. Er zijn bijvoorbeeld extra stevige windverbindingen aangebracht waardoor er extra beveiliging is bij hevige windstoten en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van RVS bouten en moeren, die als voordeel hebben dat ze stevig zijn en roestvrij.

Standaard wordt de kas met een zelfdragende aluminiumfundering met dubbele koker en bijgeleverde grondankers geleverd. Deze fundering beschermt uw tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond en de grond in de kas blijft in verbinding staan met de grond buiten de kas, waardoor zouten en zuren kunnen gemakkelijk weggeleid worden.

De tuinkas is voorzien van buitengoot en condensgoot. Via de binnengoot is er een vlugge afwatering van het condenswater waardoor er minder algengroei en schimmelvorming plaatsvindt. Verder is de kas lucht en waterdicht door het gebruik van rubbers bij de beglazing.

Het dak is standaard voorzien van gehamerd glas wat zonnestralen breekt waardoor minder kans op verbranding in tuinkas en verder zorgt het voor betere verspreiding van het licht waardoor planten beter en steviger groeien. Voor het overige glas kunt u kiezen tussen tuinbouwglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas heeft als voordelen dat het 7x sterker is dan tuinbouwglas, bij glasbreuk breekt het in hele kleine stukjes wat beschermt tegen verwondingen, het is veiliger bij montage (geen scherpe randen en bijna geen kans op breuk), het is veiliger voor kinderen, huisdieren of u als u in de kas werkt en het beter bestand tegen sneeuw, hagel, vallende takken etc.

U krijgt 12 jaar garantie op vakmanschap en materieel en 1 jaar garantie op bewegende onderdelen (deurwieltjes, scharnieren etc.)

De kas wordt gratis aan huis geleverd!

Voor de montage zijn er 2 opties: u kunt de kas zelf monteren met bijgeleverde gedetailleerde handleiding of u kunt kiezen voor een montage door professionals.

De kas is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

De oppervlakte van de kas is 13.62 m2. Het glasoppervlakte is 37.3 m2.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Aluminium
Lengte  445,00 cm
Breedte  306,00 cm
Goothoogte  155,00 cm
Nokhoogte  235,00 cm
Diameter N/B
Dakramen 2 x
Fundering Inclusief
Regenpijpset Nee
Garantie 12 Jaar
Fabrikant acd
Prestige R306L acd
v.a. € 2.304,00

Start je met tuinieren? Dan is dit de ideale kas!

* Verplichte velden

v.a. € 2.304,00
Offerte Bel ons
  • Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies