• Grootste assortiment kassen van Nederland
  • 800m² showroom
  • Altijd passend advies
U bevind zich in

Tuinhuizen

Wilt u een houten blokhut kopen?

Bent u op zoek naar een fraaie tuinhuizen? AllGarden heeft een groot assortiment authentieke houten blokhutten en tuinhuizen te koop. De houten blokhutten zijn van hoogwaardige duurzaame materialen en zullen voor jarenlang gemak en plezier zorgen in uw tuin. Ideaal om uw tuinspullen, stoelen en andere accessoires in op te bergen welke u in de zomer of juist in de winter niet gebruikt. De tuinhuizen van AllGarden zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en formaten, van modern tot klassiek, van klein tot groot, van deels tot volledig houten chalet. Ook zijn er verschillende extra opties voor uw blokhut zoals een houten vloer, dakgoot set of stormankerset. Bij All garden kunt u met al uw vragen terecht en bent u verzekerd van een passend advies bij uw aankoop van een blokhut. Wij hebben voor iedereen een geschikte blokhut!

AllGarden levert houten blokhutten van verschillende leveranciers. Heeft u specifieke wensen voor uw houten blokhut of behoefte aan maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

De beste Blokhutten in Noord Holland

Wilt u een blokhut kopen? Kom langs bij AllGarden voor een uitgebreid gesprek en meer informatie over de houten blokhutten. Bij AllGarden vindt u de beste blokhutten in Noord Holland!

Zoekt u een kleinere en goedkopere variant van een blokhut? Bekijk dan eens de houten tuinhuisjes van AllGarden!